Let’s travel together.

2020-as fürdőszoba design tippek a kifinomultság jegyében

Fürdőszoba, mint élettér egyre elfogadottabb a mai emberek gondolkodásában. Ennek megfelelően a fürdőszobák nagyobb teret kapnak a lakásban és sok esetben nincsenek is annyira elszigetelve. Lassan nem csak trendi, de megszokott is, hogy a fürdőszoba a hálószobával egy légtérben van, vagy egy elegáns térkád a nappali barátságos ölelésében kap helyet. A fürdőszoba funkciójának változásával az anyaghasználat is megújul.

Hexagon – apollofurdoszoba.hu

A meleg hatású famintázatú kerámia burkolatok finoman bekúsznak a nappaliból a fürdőbe is, megteremtve ezzel a helyiség otthonos hangulatát. Ehhez szokatlan, de mégis harmonikus párosításként nagy méretű márvány, vagy márványhatású csempék és járólapok dominálnak, így fokozva a tágas térérzetet.

Az én fürdőszobám, az én művészetem

Az Apollo Fürdőszobaszalon széles választékával lehetőségünk nyílik saját személyiségünk megvalósítására egy fürdőszoba kialakításakor. Az egyéniség sosem megy ki a divatból, így nyugodtan szabadon engedhetjük a fantáziánkat és merészebb ötletekhez is nyúlhatunk. Mint például a hexagon csempe. A mérték persze itt is fontos, mint bármi másban, érdemes csak egy falat, vagy falszakaszt díszíteni ezzel a különleges burkolási technikával. A különböző színű és mintázatú hatszögletű csempék felhasználásával, egy sehol máshol vissza nem köszönő kép fogad majd bennünket minden reggel és este. Ha még bátrabbak vagyunk akkor választhatjuk a töretlenül népszerű patchwork csempe mintát is.

The Patchwork – apollofurdoszoba.hu

A szalonban segítenek megálmodni, megtervezni és megvalósítani a terveket. Minőségi, és ár-érték arány szempontjából szelektált választék áll a rendelkezésünkre, hatalmas készletekkel. A bemutatóteremnél ingyenes a parkolás, de szállítást és beüzemelést is kérhetünk.

Modern technológia a fürdőszobában – A Grohe okos WC nem csak felismeri használóját, de azt is megjegyzi, hogy mit szeretünk igazán, így nem csak az ülőkét nyitja fel érkezésünkkor, de az általunk kedvelt bidé programot is automatikusan lefuttatja.
Ne vásároljunk műanyag palackos vizet! – Miért is tennénk, hiszen az Apollo Fürdőszobaszalonban olyan konyhai csaptelepet is vásárolhatunk, ami nem csak megszűri és lehűti a vizet, de szén-dioxiddal dúsítja, így a csaptelepből már kész szóda folyik.

APOLLO FÜRDŐSZOBA webáruház és csempebolt

Fürdőszobaszalon: 1101 Budapest, Pongrác út 15.

Webáruház: apollofurdoszoba.hu

Telefon: 061 9505515