Let’s travel together.

A házak csillogó szeme – Tervezés, forgalmazás, ajtó, ablak

A ki tudatos vásárló, bizonyára alaposan körülnéz és több helyen is érdeklődik, de vajon mi alapján tud dönteni a széles spektrumú nyílászáró piacon? Ha csak az ár számít, akkor egyszerű a döntés: a legolcsóbb ablakot vagy ajtót fogja megvenni. Aki viszont hosszútávon szeretné a nyílászáróit élvezni és gond nélkül használni, akkor a minőség lesz az elsődleges szempont, így a termékek műszaki tartalmára érdemes odafigyelni.

A Gil Ajtó Ablak nyílászárók szaktanácsadását, tervezését, forgalmazását és kivitelezését végzi 21 év tapasztalatával. Az általuk beépített és karbantartott termékekre akár 10 év garanciát is nyújtanak. Több, mint egy évtizede rendszeres kiállítók a CONSTRUMA Építőipari Kiállításán, ahol újdonságaikat, fejlesztéseiket mutatják be a nagyközönségnek minden évben.

A GIL nyílászárók és kiegészítők lehetőségei:

– Kültéri műanyag, fa és alumínium szerkezetek

– Beltéri ajtók közel 3000 féle variációs lehetőséggel, valamint hozzájuk kapcsolódó belsőépítészeti megoldások (önálló bútorok, beépített bútor frontok, falburkolatok)

– Napfény- és biztonságvédelem (zsalúzia, redőny, zsalugáter, reluxa, szúnyogháló, szalagfüggöny, stb.)

– intelligens épületautomatizálás

– tetőtéri ablakok és árnyékolók

– Kilincsek, ajtóhúzók és bútorfogantyúk

Kérje személyre szabott tájékoztatásukat minőségi termékeikről és biztos, hogy sok-sok évig élvezni fogja általuk otthona luxus kényelmét.


Elérhetőség:

Gil-Trade Kft.

1036 Budapest, Tímár utca 8/b

Web: www.gil-trade.hu

Mail: info@gil-trade.hu

Telefon: +361 453-0448