Let’s travel together.

A HungaroControl lett az év közlekedési vállalata

Az Év Közlekedési Vállalata díjban részesült a HungaroControl Zrt. Az idén 170 éves Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elismerését a Társaság a légiközlekedés területén végzett kiemelkedő tevékenységéért kapta meg.

A BKIK egy rendhagyó online ünnepi műsor keretében adta át a díjat a magyar légiforgalmi szolgálatnak a társaság példamutató tevékenységének elismeréseként. Nagy Elek, a kamara elnöke kifejtette: „A HungaroControl Zrt., mint kiemelkedően sikeres, nemzeti tulajdonban működő vállalat, a magyar közlekedési szektor jelentős szereplőjeként elkötelezett híve a környezettudatos működésnek. Meghatározó gazdasági és iparági szerepe mellett pedig társadalmi felelősségvállalási tevékenységével is hozzájárul az értékteremtéshez, illetve a társadalmi és természeti értékek megőrzéséhez. Mindennek elismeréseként döntöttünk úgy, hogy 2020-ban a HungaroControlnak adományozzuk az Év Közlekedési Vállalata címet”.

Forrás: hungarocontrol.hu

„Hatalmas megtiszteltetés ez a díj, amely elismeri valamennyi kollégánk munkáját. Ők azok, akik legjobb tudásuk szerint szavatolják a repülésbiztonságot, emellett innovatív szemléletükkel a holnap légi közlekedésének fejlesztésén, illetve a környezettudatosság erősítésén is dolgoznak” – tette hozzá Szepessy Kornél, a HungaroControl Zrt. vezérigazgatója.

A magyar léginavigációs vállalat alapértékként tekint a környezettudatosságra és a társadalmi felelősségvállalásra is. A társaság különös figyelmet szentel arra, hogy olyan intézményeket segítsen, amelyek az oktatás, a sport, a kultúra vagy épp a szociális ellátás területén tevékenykednek, ezen felül sokszor áll a helyi közösségek életminőségét javító kezdeményezések mellé.