Let’s travel together.

A Párisi Udvar Hotel Budapest hivatalos keretek között is megnyitott

Az elmúlt hónapok sikeres működését követően 2019. november 29-én hivatalos keretek között is megnyitott a Mellow Mood Hotels szállodalánc 12. tagja, a Párisi Udvar Hotel Budapest.

Sameer Hamdan és Awad Zuhair, a Mellow Mood Hotels tulajdonos-ügyvezetői az évek folyamán számtalan épület fejlesztésében vettek részt és töretlenül bővítették a cégcsoport portfólióját. A Párisi Udvar egy nagy múlttal rendelkező szimbóluma a városnak, melynek felújításával a beruházók új korszakot nyitottak a hazai turisztikai életben. Budapest egyik legismertebb és Európában is egyedülálló építménye egyedi világot teremt vendégei számára, ahol a modern életérzés keveredik a múlt század értékeivel. A nyüzsgő belváros szívében 110 vendégszoba várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A szállást igénybe vevők kényelmét a lehetőségek széles tárházát kínáló spa szolgáltatások is garantálják. A kulináris élvezetekről a szálloda passzázsában helyet kapó Párisi Passage Café & Brasserie gondoskodik. A szálloda multifunkcionális tárgyalótermei és szalonjai a legkülönbözőbb események lebonyolítására alkalmasak.

A hivatalos ünnepségen Szijjártó Péter külügyminiszter kiemelte: “A Párisi Udvar Hotel Budapest egy egyedi beruházás, ami tovább gazdagítja a főváros lenyűgöző építészeti vonzerejét és hozzájárul Magyarország turisztikai vonzerejének további növeléséhez.” Dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy „A látvány és a minőség tekintetében a Párisi Udvar önmagában is egy attrakció, amely méltó felújításával ismét Budapest ikonikus épülete lett.”

„Hatalmas öröm számunkra, hogy a mai napon hivatalosan is megnyitott a Párisi Udvar Hotel Budapest. Kollégáink és partnereink többéves összehangolt és kitartó munkájának eredménye a mai nap, amiért hálásak vagyunk. A Párisi Udvar történetével és építészeti megoldásaival ikonikus épülete a fővárosnak. Büszkék vagyunk arra, hogy mi adhattuk vissza Budapestnek az egyik legszebb ékkövét.” – említette Sameer Hamdan és Awad Zuhair, a Mellow Mood Hotels tulajdonosai.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az elmúlt hónapok sikeres működését követően szállodánk hivatalos keretek között is megnyitotta kapuit. – nyilatkozta Schwindt-Kiss Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest igazgatója.