Let’s travel together.

A világ legnagyobb szökőkútját mutatják be Dubajban, a Pálma-szigeten

Mivel egy rekorddöntő szökőkút nem elég, Dubaj ezentúl kettőnek is otthont ad. A “Pálma-szökőkút”, melyet október 22-én, csütörtökön mutatnak be, Guinness-rekordra törhet, mint a világ legnagyobb szökőkútja – így tehát a Dubai Mallban található Dubaj-szökőkút a második helyre szorul.

A “Pálma-szökőkút” a Pálma-szigeten, a Pointe-ban, egy lifestyle helyszínen található, és ez lesz a Pálma legújabb tengerparti látványossága.  A Pálma-szökőkút 20 showt mutat be öt különböző előadással, melyek mindennap napnyugtától éjfélig (19:00 – 00:00) kerülnek megrendezésre – a showk alatt számos népszerű sláger is felcsendül, beleértve Khaleejit, pop, klasszikus, nemzetközi és mindenféle más zeneszámokat. Minden show három percig tart és a showk 30 percenként követik egymást.  Több mint 14,000 négyzetméter tengervízen terül el, és a szökőkút 105 méterről lövell ki, illetve több mint 3000 LED égőt kelt életre. A vizet egyenesen a tengerből áramoltatják, anélkül, hogy szükség lenne víztartályra vagy szűrőberendezésre.

A szökőkút egy nagy teljesítményű hangrendszert is magába foglal, mely mindkét oldalon 86 hangszóróból áll. A látványosság az egyetlen többszínű szökőkút Dubajban, és Dubaj feltámadását ünnepli.