Let’s travel together.

Ahová bármikor jöhetsz! Mozdulj ki Ráckeve környékén!

Ha szereted a vízpartot, könnyed kikapcsolódásra vágysz, vagy esetleg hosszabb elmélyülésre alkalmas helyet keresel, akkor a Ráckevei Duna-ág és környékén megtalálod a kedvenced! Van néhány tippünk, de egyéni kéréseddel is fordulj hozzánk bizalommal!

1. “Mesélő helyek”

Érdekes és olykor pikáns történetek, legendák keringenek egy-egy helyszín vagy látnivaló körül. Ha kedveled a “sztorikat”, ezeket a helyszíneket feltétlenül keresd fel! Egyiknél-másiknál érdemes csónakba, kenuba, vagy SUP-ra pattani! Nincs sajátod? Itt találsz! További kajak/kenu útvonalak és információk pedig itt érhetőek el!

2. Két kerékre fel!

Profik egy nap alatt “legyűrik” a kb. 90 km-es Szigetkört, akik azonban az élménybiciklizést kedvelik, mindenképp tegyenek kitérőt az útvonaluk környékén található látnivalókhoz!

A szintemelkedés elhanyagolható, azonban arra figyelni kell, hogy az útvonalak egy része főúton teljesíthető, így mindenképp ellenőrizétek kerékpárotok műszaki állapotát és kötelező felszereléseit a túra megkezdése előtt! Útvonaltippekért kattintsatok ide!

3. Végre újra nyitva…!

SONY DSC

A múzeumok, kiállítóhelyek, vadasparkok és a fürdők is újra fogadhatják vendégeiket – természetesen az érvényben lévő szabályok betartása mellett. Egyre több program – köztük koncertek is – várja közönségét. A teljesség igénye nélkül ajánlunk néhány programot itt.

Szeretettel várunk!