Let’s travel together.

Az Emirates már újraindította járatainak több mint felét

Az Emirates 70 célállomásra bővítette személyszállítási szolgáltatását augusztusban, így a világjárvány előtti úti céljainak több mint fele már újra elérhető.

Az elmúlt héten a légitársaság újabb desztinációkat jelentett be, mint például Addisz-Abeba, Clark, Dar es Salaam, Kuvait, Nairobi, Prága, São Paulo, Stockholm és a Seychelles-szigetek, augusztus 16-tól pedig a lisszaboni járat is újraindul. Az Emirates A380-asai már 5 városba – köztük London, Párizs, Amszterdam, illetve a kínai Guangzhou – repülnek, és az ügyféligények alapján a népszerű óriásgépekkel hamarosan további úti célok is elérhetők lesznek.

Az Emirates fedezi utasai COVID-19 kapcsán felmerülő költségeit

Az Emirates 51 millió forint összegig fedezi utasai egészségügyi, illetve napi 34 ezer Ft összegig a karanténnal kapcsolatos szállodai költségeit, amennyiben utazásuk során COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálják őket. A biztosítás – amely automatikusan jár minden megvásárolt Emirates-repülőjegyhez – a 2020. október 31-ig történő utazásokra vonatkozik, függetlenül a kabinosztálytól és az úticéltól. A biztosítás az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes, abban az esetben is, ha az utas tovább utazik, miután megérkezett az Emirates-szel úti céljára.