Let’s travel together.

Babakocsival repülni? Ma már az sem nehézség

A kocsi innovatív összecsukható mechanizmusa egyetlen kézzel is működtethető, helytakarékos módon használható, ezért a mobilitás az Air-x egyik legnagyobb erőssége. A legtöbb sport babakocsiban szűk a hely, különösen a magas gyerekek számára. Az Anex gyártója felfigyelt erre, és elkészített egy olyan sport babakocsit, amely kényelmet kínál, különösen a nagyobb és idősebb gyerekek számára, amit már a születéstől kezdve tudnak használni. Noha az alumínium szerkezet és keret kis súlyt biztosít, az ülés különösen tágas.

Forrás: Babaverda.hu

Nevéből adódóan és a kis súlyának köszönhetően, kompakt méretével összecsukva, kézipoggyászként vihető fel a repülőgép fedélzetére. Extra kényelmet biztosít a hordozható táska, mellyel gyerekjáték a szállítása, ezért ideális társ a légi úton is. Másik nagy utazó a Mutsy Nexo, az állítható luxus sport babakocsi. Könnyű kezelhetősége kiemelkedő, legyen szó a nyaralásról, tömegközlekedésről, vagy autóba helyezésről. A Nexo – az üléssel együtt – egy rendkívül kompakt, kis méretű egységbe hajtható össze. Az ülés teljesen állítható, a kivételesen lapos fekvő pozíció, az alváz és az első kerekek felfüggesztése maximális kényelmet biztosít a gyermek alvásakor. A háttámla leengedése esetén a kupola automatikusan pozíciót vált, az extra védelem érdekében.

Az AIR-X Anex akár össze is csomagolható – Babaverda.hu

Az újszülöttek számára a Nexo ülés a rendkívül lapos helyzetben is használható. A Nexo egy kompakt, könynyű sport babakocsi, maximális egyszerűséggel a szülők számára. Könnyű működtetése miatt az egyik legmegfelelőbb sport babakocsi a nyaraláshoz, a tömegközlekedéshez, vagy az autóba. Bármelyikre is essen a választás garantáltan könnnyedebbé teszi az utazás pillanatait.


További információk:

BabaVerda Áruház

1211 Budapest, Posztógyár u. 1.

Telefon: +36 70251-933

Email: hello@babaverda.hu

Web: www.babaverda.hu