Let’s travel together.

Ennyiért kerülhet egy Lexus luxusjacht a fa alá

Kiderült, mennyibe kerül minden idők legnagyobb és vélhetően legdrágább Lexusa, a Lexus LY 650 luxusjacht: az alapár 3,74 millió dollár (mintegy 1,1 milliárd forint) lesz, ami a legdrágább kivitel esetében akár 4,85 milliói dollárig, azaz nagyságrendileg 1,44 milliárd forintig felmehet.

A Marquis Yacths által épített, a Lexus vezető mérnökei és formatervezőinek bevonásával fejlesztett Lexus LY 650 luxusjacht szeptemberi globális médiabemutatását követően még az ár bejelentése előtt négy hajó talált gazdára, ebből három Floridába kerül, egyet pedig Japánba szállítanak. A hajóban ötvöződik mindkét márka innováció és kézművesség iránti elkötelezettsége, így nem kétség, hogy hogy több megrendelés érkezik majd a modellre, mint amennyit egy év alatt le tudnak gyártani.

A 2017 januárjában leleplezett Lexus Sport Yacht tanulmány alapján tervezett LY 650 egyedi vonalai és kiemelkedő teljesítménye révén ragadja meg leginkább a figyelmet. A Marquis Yachts és a Lexus ötvözték a fejlett technológiát és a kézművesség hagyományait, így utánozhatatlan élményben lesz része annak, aki felül a hajóra, és részt vesz egy tengeri kalandon. Ez a 65 lábas zászlóshajó a Lexus “CRAFTED” filozófiájának új megtestesülése. Minden részlet aprólékos figyelemmel kidolgozott, és minden az előrelátó vendégszeretet jegyében készült. Az első LY 650 értékesítésére a floridai Stuartban található Sovereign Marine Group közreműködésével került sor.