Let’s travel together.

Fergeteges szilveszteri bulira készül a legek városa

Dubaj városában, ahol a világ leglátványosabb rendezvényeit tartják szinte az év minden napján, arra különösen ügyelt a városvezetés, hogy az év utolsó napját méltóképpen ünnepeljék meg – írta cikkében a Breaking Travel News. Ez azért is fontos, mert a híres Dubai Shopping Festival ebben a hónapban lett 25 éves, így ennek az örömére huszonöt meglepetéssel készültek szilveszterre.

Az ünnepség ideje alatt az egész várost megvilágítják majd a színes rakéták. A fesztivál résztvevői a város tíz különböző pontjáról élvezhetik majd a tűzijátékot. Természetesen a fergeteges bulik és koncertek sem maradnak el, így az ünneplők akár végig is táncolhatják az éjszakát egészen 2020 hajnaláig.

A híres amerikai rapper, Nelly a Drai Dubaiban lép majd fel, míg a White Beachen Ne-Yo énekl a színpadon. Jonas Blue és Jax Jones a Zero Gravity étteremben köszönti a közönséget, míg a Badshah koncert a Meydan Grandstandon zajlik. Akik viszont egy elegáns gálavacsorán vennének részt, azokat a Dubai Opera várja Nassif Zeytoun szír énekes fellépésével.

Végül az 5 csillagos Atlantis The Palm Hotel programja lesz a hab a tortán, ugyanis a Jumeirah Beach gyönyörű partszakaszán 30 fős zenekat búcsúztatja majd az óévet, méghozzá az 1920-as éveket idézve.


Hasonló cikkek a témában:

Ha gyerekekkel indulnánk útnak, Dubai tökéletes választás lehet!

Foglaljuk keretbe Dubai újdonságait

Körbe enni Dubait