Let’s travel together.

Girl Power irányította hajókra számíthatunk 2020-ban

A Celebrity Cruise Line vezetősége úgy döntött, hogy szakít a sztereotípiával és radikális változtatásokba kezd, amik a női hajóskapitányokat és a női legénység arányát illeti a hajóikon. Bár nem ez lesz az első lépésük az ügyben, hiszen 2015-ben már kinevezték első női kapitányukat, és azóta már három nő is irányít óceánjárót, de a következő lépés egy kicsit nagyobbat szól majd.

Hidaljuk át a szakadékot – rccl.hu

A következő nemzetközi nőnap tiszteletére ugyanis, ami 2020. március 8-ra esik, egy olyan hajót indítanak útnak, ahol az összes fedélzeti dolgozó nő lesz. A hajó jövőbeli kapitánya, Kate McCue, az utolsó, női sztárok által sikerre vitt Ocean’s amerikai filmhez hasonlította a hajót, csak éppen nem 13, hanem 27 nővel a fedélzeten.

Történelmi utazás, különleges programokkal

Az egyedülálló legénységhez különleges program-sorozat is kapcsolódik majd. A Celebrity Cruises történelmi jelentőségű utazásán kiállítás és aukció is indul majd, kizárólag női művészek alkotásaival, és indítanak olyan filmvetítéseket is, amik az ikonikus női rendezők és színésznők előtt tisztelegnek. Továbbá olyan egyéb programok is várják az utasokat, mint a Woman of the World kihívások, sportversenyek és kerekasztal beszélgetések.


A hajóút már foglalható a Tengerjáró Kft-nél, a Celebrity Cruises magyarországi képviseleténél: www.rccl.hu ; info@rccl.hu