Let’s travel together.

Hammam palota az Egri vár árnyékában

Nem csak az Egri borvidék finomságai, az egri vár, a kivételes adottságú gyógyvíz adják Egerszalók különlegességét. A marokkói hangulatban fürdő, keleti mesevilágot idéző Mesés Shiraz Hotel ****superior igazi arab 1001 éjszakába repíti vendégeit. A több mint 1000 m2-es wellness paradicsom és a 400 m2-es fürdőrészleg változatos medencékkel teremt fényűző hangulatot.

Luxus pihenés

A 2004-ben megnyitott szálloda méltán az egyik legkedveltebb hazai wellness hotel. Különleges atmoszférájával könnyedén elcsábít bennünket. Nem véletlen, hogy többször is díjat nyert, mint a legromantikusabb magyarországi szálloda.

Szavazzon, mert álomhétvégét nyerhet!

Pihenés akár az ezeregyéjszaka mesés valóságában!

Szavazzon a Mesés Shiraz Hotel ****superior szállodára a 2019. ÉV HOTELE versenyben január 19-ig. Voksával esélyt kap, hogy megnyerje a főnyereményt egy egyhetes pihenést a nyertes hotelben, vagy a 4 álomhétvége egyikét az induló szállodák egyikében!

Kattintson és nyerjen: www.azevhotele.hu

 

Pazar luxus

A 65 mesébe illő szobát rejtő hotel kis folyosókkal, orientális díszítésekkel ejt ámulatba. Minden részlet autentikus keleti hangulatot teremt: a kis lámpák, díszes csempék és áthidalók pazar kiegészítői az álomszép helyszínnek. Minden szoba egy-egy lenyűgöző világba invitál.

Fényűző szobák

Érkezhetünk párunkkal, vagy akár az egész családdal, mert mindenki megtalálja a számítását: egy szoba, vagy több szobás lakosztály, baldachinos ágy, saját pezsgőkád – minden a rendelkezésünkre áll egy kényeztető pihenéshez.

Rózsaszirmok az ellazuláshoz

A látványos beltéri medence 17 élményelemmel biztosítja a felfrissülést, a kültéri medence sós tengervízzel kényezteti a csobbanni vágyókat.
A beltéri és kültéri szauna, a privát pezsgőfürdő, a testet és lelket tisztító Hammam részleg, a Menta bár, a pihentető masszázsok és illatos szeánszok, a páros élményfürdő rózsaillatú medencében – mind-mind az exkluzív ellazulást biztosítja.

Fűszeres gasztronómia

A nemzetközi konyha remekbe szabott fogásain kívül persze tradicionális marokkói ételeket is kóstolhatunk. Jó időben a kinti Dubai kertben is élvezhetjük a finomságokat. Esténként pedig egy kellemes ital társaságában, a Casablanca bárban, vízipipa mellett hallgathatjuk a zongora vagy egy latin gitár akkordjait és csodálhatjuk a hastáncosok érzéki bemutatóját.

A Mesés Shiraz Hotel ****superior nem mindennapi felüdülést nyújt az év bármely szakában, így bármikor is vágyunk egy igazán egyedi élményre, itt garantáltan megtaláljuk!


Kapcsolat:

Mesés Shiraz Hotel****superior

Cím: 3394 Egerszalók, Széchenyi út 31.

E-mail: info@shirazhotel.hu

Web: www.shiraz.hu

Telefon: +36 36 574 500