Let’s travel together.

Honda Jazz – igazoltan jó vétel

Az AUTOBEST zsűrije a 2021-es modellév legjobb európai vételei közé sorolta a Honda Jazz e:HEV-t, így a típus bejutott a döntősök közé.

A Jazz sikere különösen nagy jelentőségű, ez ugyanis a harmadik alkalom, hogy Honda is bejutott az AUTOBEST által kijelölt legjobb járművek közé, hiszen ez eddig csak a HR-V-nek (2016-ban) és a Civic-nek (2018-ban) sikerült. Az AUTOBEST döntőbizottságát 31 ismert és elismert európai szakíró alkotja, rájuk hárul a feladat, hogy eldöntsék, mely modell lehet a leginkább ideális az öreg kontinens lakóinak.

Honda Jazz

Az új Honda Jazz e:HEV és Jazz Crosstar e:HEV alkotta páros kétségtelenül új mércét teremtett a kortárs dizájn és a fejlett e-mobillitás világában és igen kimagasló használati érték jellemzi tagjait, hiszen egyedülállóan könnyen kezelhető, takarékos és közvetlen autók, melyeket kategóriaelső helykínálat, kényelem és ergonómia jellemez.

Az új modellek a Honda legfrissebb, e:TECHNOLOGY névre keresztelt modellcsaládjához tartoznak, alapjukat pedig a kétmotoros e:HEV hibrid hajtáslánc adja. Az e:HEV rendszer ugyancsak vadonatúj fejlesztés, alapját két kis méretű, ámde nagy teljesítményű villanymotor adja, ezekhez kapcsolódik az 1,5 literes i-VTEC egység. Energiaforrásként lítium-ion akkumulátorcsomag szolgál.