Let’s travel together.

Ingyenes Mikulás programra vár Ady Endre kedvenc kávézója 

A kicsik számára ingyenesen látogatható programot a 117 éves Szabadság Bisztróban rendezik meg, az V. kerületi  Aulich utca 8-as szám alatt lévő patinás vendéglátóhelyen. Az V. kerületi Szabadság Bisztró, Ady Endre kedvenc vendéglátóhelye volt és 1902 óta arról szól, aminek szánták: a vendéglátásról. A bisztró filozófiája több mint egy évszázada változatlan, így aki ide betér az kiszakadhat egy kicsit a hétköznapok rohanásából Az ünnepvárás ideje alatt pedig még többet törődhet önmagával, a családdal és a gyerekekkel. A hétvégén megrendezett Mikulás-ünnepség is azt a célt szolgálja, hogy legyen egy ráérős ünnepi hétvégénk, ha úgy akarjuk.

Fotó: Sárosi Zoltán

Az esemény ideje alatt, amíg a gyerekek játszanak és találkoznak a Mikulással, a szülők vagy nagyszülők finom forralt bort, fűszeres, forró almaitalt rendelhetnek vagy a bisztró cukrászatának szezonális süteményeit is megkóstolhatják.

Fotó: Sárosi Zoltán

Szabadság Bisztró ünnepi rendezvénye azokhoz is szól, akik nem kívánnak részt venni a nagy decemberi ajándékvadászatban, ezért számukra elvihető adventi aprósüteményekkel, illetve előre csomagolt könyv-és borválogatásokkal kedveskednek. Illetve a nosztalgikus hangulattal is, amit a nagyszülők zománcos bögréivel csempésznek vissza a modern napokba. Ezekben érkeznek ugyanis a vendégek asztalára a választott forró italok.


A december 6-i eseményre e-mailben lehet jelentkezni, vagy az esemény Facebook-eventjén, illetve a Szabadság Bisztró telefonszámán.

Tel: 36 30 358 5827

Mail: info@szabadsagbisztro.hu