Let’s travel together.

Ismét megnyitotta kapuit a Mikulásgyár!

Az ünnepélyes megnyitón részt vett a finn Mikulás is, de aki erről lemaradt, az se bánkódjon, mert 2019. december 6-án ismét lehet majd vele találkozni a Mikulásgyárnál. Az adományokat a szervezők december 21-ig várják minden nap 9 és 21 óra között a Millenáris parkban. A gyár kupolájánál pénteken, szombaton és vasárnap családi programok, koncertek, gyermekszínházi előadások, kézműves foglalkozások, közönségtalálkozók, táncház és olvasósarok is várja a vendégeket – olvasható a Turizmus.com oldalon.

De az adománycsomagokat nem csak a Millenáris parkban, hanem a budapesti Lurdy Házban és a József Attila Színház aulájában is gyűjtik, ahonnan december 20-án szállítják át az ajándékokat a Mikulásgyárba.

A csomagokba továbbra is tartós élelmiszereket, tisztítószereket, jó minőségű ruhákat és játékokat várnak a szervezők. Ezeket a Magyar Posta szállítja el a Magyar Vöröskereszt központjába, ahonnan az adományokat szétosztják a rászorulóknak. A csomagokat országszerte a legtöbb postán térítésmentesen veszik át, a dobozokra rá kell írni, hogy MIKULÁSGYÁR.


Fotók és elérhetőség: mikulasgyar.hu