Let’s travel together.

Kövess Minket

Kövess Minket…!

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Pinteresten vagy Twitteren!

 

Kövess minket az UtazunkBlog legnépszerűbb közösségi oldalain. Terveink szerint folyamatosan fogjuk ezen csatornákon is publikálni a blogcikkeinket, érdekes képekkel és egyéb bejegyzésekkel. A spamet mi sem szeretjük, ezért erre nem kell tőlünk számítanod!

Még egy ok, hogy miért is kövess minket a jövőben!
A 2020-as évben tervezzük indítani webáruházunkat, így a közösségi felületeinken számíthatsz tőlünk friss információkra, hírekre. Tájékoztatást adunk az indulással kapcsolatosan, valamint értékes kuponokat is ki fogunk sorsolni a közeljövőben.

 

Facebook:

facebookA közösségi oldalak közül a legnépszerűbb, természetesen a Facebook. A mai világban szinte már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne jelenjen meg ezen a platformon. Az oldalunkon meg fogjuk jelentetni a blogcikkeinket, valamint a webáruházzal kapcsolatos híreket, fejleményeket. De legfőképp egy olyan közösség létrehozása a célunk, ahol minden utazással kapcsolatos témát ki lehet beszélni. Kövess bennünket, de természetesen a Like-okat is szívesen vesszük!

Az oldalunk elérhető: Ezen a LINK-en, vagy a Facebook keresőjébe írd be „utazunkblog”.

 

Instagram:

instagram, közösség, közösségi média, utazunkblogElindítottuk Instagram fiókunkat is, ahol számos, az utazásainkkal kapcsolatos képet, valamint a megjelenő blogcikkeinket és annak képanyagait is közzétesszük. Mindenképp érdemes követni minket, hiszen bizonyos képi anyagot csak az Instagram fiókunkban fogunk bemutatni.

Az oldalunk elérhető: Ezen a LINK-en, vagy az Instagram keresőjébe írd be „utazunkblog”.

 Kövess minket Pinterest-en:

Pinterest, utazunkblog, közösség, közösségi médiaA Pinterest az egyik legnépszerűbb közösségi képmegosztó oldal, ahol a minket érdeklő képeket menthetjük el a saját magunk által létrehozott, úgynevezett táblákba. Legyenek ezek saját, vagy az internetről levadászott képek Pont ez a Pinterest legnagyobb előnye amiért egyre többen szeretik és használják. Kövess bennünket, vagy csak tűzd ki az utazunkblog képeit a saját tábládba.

Az oldalunk elérhető: Ezen a LINK-en, vagy a Pinterest keresőjébe írd be „utazunkblog”.

 

Kövess minket Twitter-en:

twitter, utazunkblog, közösség, közösségi médiaMagyarországon a Twitter kisebb népszerűségnek örvend mint a Facebook, de ennek ellenére sokan szeretik, a felhasználók száma pedig folyamatosan növekszik. Blogcikkeinket és a legfontosabb híreinket itt is megosztjuk olvasóinkkal és természetesen ezen a felületen is építjük az utazni szerető emberek közösségét.

Az oldalunk elérhető: Ezen a LINK-en, vagy a Twitter keresőjébe írd be „utazunkblog”.

 

A felsorolt közösségi média csatornáinkat az oldalunk felső, illetve alsó sávjaiban lehet elérni, valamint ebben a blogcikkben is linkeljük az oldalakat.
A későbbiekben szeretnénk elkészíteni LinkedIn oldalunkat, valamint tervezzük YouTube csatornánk elindítását is.
Kövessetek, lájkoljatok bennünket, vagy iratkozzatok fel hírleveleinkre, hogy kialakítsuk az UtazunkBlog közösségét.

Kövess minket! Köszönjük! 😊

utazunkblog

The post Kövess Minket appeared first on UtazunkBlog.