Let’s travel together.

Létezik olyan, hogy etikus divat? A Griffnél megtalálod!

Tudtad, hogy a divatipar a világon a második legkörnyezetszennyezőbb iparág? Bizony nagy árat fizetünk azért, hogy minél szélesebb választékban, minél jobb áron és minél gyorsabban szerezhessük meg a legtrendibb ruhadarabokat. De természetesen ahol probléma van, ott megoldásnak is lennie kell, így született meg az etikus, fenntartható divat. Rengeteg világmárka dolgozik azon, hogy megszüntesse a környezetszennyező ruhagyártást. A Griff Collection kínálatában sok prémium márkát találunk, melyek nemcsak a nevükkel és jó minőségükkel váltak a vevők kedvenceivé, hanem azon törekvésük miatt is, hogy egyre tudatosabban és fenntarthatóbban állítják elő legújabb kollekcióikat.

Tommy Hilfiger

A méltán híres Tommy Hilfiger márka évek óta egyre több környezetbarát anyagot használ a termékei gyártása során. 2020-ra pedig eltökélt céljuk, hogy a termékeikhez felhasznált összes nyersanyag újrahasznosított forrásból kerüljön ki, és olyan gyártókkal dolgozzanak együtt, akik hasonló figyelmet fordítanak a környezetvédelemre.

Forrás: Griff Collection

Calvin Klein

A divatipar képviselői egyre nagyobb számban hagynak fel a valódi állatszőrme használatával, így a Calvin Klein márka is. A CK jó pár éve teljesen lemondott a valódi szőrme használatáról, és nagy befolyással bíró márkaként reméljük sokakat inspirál majd hasonló lépésre.

Forrás: Griff Collection

GUESS

Ha már a Griff prémium márkáinál tartunk, nem feledkezhetünk meg a GUESS-ről sem! Legújabb fenntarthatósággal kapcsolatos terveiket “Sustainability Strategy” projekt néven ismerhetjük. Céljuk, hogy a környezetvédelmi terveiket beintegrálják a teljes üzleti életükbe, – ilyen a vízgazdálkodással kapcsolatos tevékenységek hatékony javítása és az üvegházhatású gázok csökkentése.Keresd sok más kedvenc márkád a Griff Collection kínálatában, ami több mint 33 éve a magyar divatpiac élvonalában kínálja a legtrendibb ruhákat, elérhető áron.

Mi a bűvös hármas, ami a legjobban jellemzi a Griffet?

Folyamatos megújulás, profi kiszolgálás és minőségi termékek.

Ezt a mentalitást őrzi az üzletek mellett a webáruház, a GRIFFWEBSHOP.COM is.