Let’s travel together.

Mi lenne ha? Az otthonunk a nyaralónk is lehetne…

A lehető legjobb helyen, Velence kapujában, egy ősfás terület szomszédságában épül az a modern lakópark, mely egészen különleges életérzést kínál szerencsés tulajdonosainak. Az 5000 négyzetméter területű zárt lakópark a Kertész utca 2. szám alatt születik, és 46 modern lakással várja azokat, akik élvezni szeretnék a Velencei-tó páratlan adottságait. A központi elhelyezkedésű, ennek ellenére csendes és nyugodt lakópark prémium lakásai a budai minőségi ingatlanokhoz képest fél árban vannak.

Fenntartható, élhető és modern környezet, egyszerre nyaraló és otthon – elérhető áron, Budapesttől félórányira!

Energiatakarékos megoldások

A komplexum a 2021. évi energetikai szabványoknak megfelelő hőszivattyús fűtéssel és hővisszanyerős szellőztető rendszerrel felszerelt, energiatakarékos lakópark lesz. A parkosított komplexum ráadásul központi fekvésű, hiszen mindössze száz méterre található a Velence Korzótól és Beach-től, valamint az újonnan épülő FINA-kompatibilis uszoda is egy karnyújtásnyira lesz. A szomszédságában pedig ott áll a Velence Resort & Spa.

A Velence Gate Prémium Lakópark új látványterve

Akció és ajándékok!

Velence Gate Prémium ingatlanokat most akciósan 590 ezer forint/m2 ártól értékesítik. Ajándékba jár minden lakásvásárlónak konyhabútor 1 millió forint értékig, beépített redőnytokok és 1 autóbeálló!A Velence Gate Prémium Lakópark céljairól és környezetkímélő jellemzőiről Gellért Ferenccel, a Quantum Quadrat Kft. építőipari, és ingatlanfejlesztő cég vezetőjével beszélgettünk.

A Velencei-tó környéke az elmúlt években hatalmasat fejlődött infrastrukturálisan.

Pont ezért választottuk ezt a helyszínt, mert úgy éreztük ebbe a környezetbe beleillene egy modern, energiatakarékos, a környezetére is odafigyelő lakópark. Természetesen fontos volt, hogy központi elhelyezkedése ellenére is csendes és nyugodt legyen; de akik az autópályán érkeznek a tóhoz, azok is könnyen megközelíthessék.

Milyennek kell elképzelni a lakópark megjelenését és felszereltségét?

A Velence Gate Prémium Lakóparkban 46 különböző kialakítású, modern lakás közül válogathatunk. Igényeinknek megfelelően vásárolhatunk kertkapcsolatos, emeleti erkélyes, vagy nagy teraszos tetőemeleti (penthouse) lakásokat. A lakásokban prémium minőségű burkolatok, szaniterek, egyedi üvegkorlátok, nagyméretű toló-bukó nyílászárók és erkélyajtók találhatók. A penthouse szinten pedig holland műpázsit, hatalmas üvegfelületek, szellőztető-rendszer és 10 ezer forint feletti burkolat kerül beépítésre. A belső környezet rendezett, központi park, automata kapuk, modern térvilágítás és térrendezés kényezteti az új tulajdonosokat.

Közel lesz a Velence Korzó, a Beach és a spa központ is. Milyen árakkal kell így számolnunk?

Ha a fővárosi árakhoz mérten vizsgáljuk a költségeket, akkor a Velence Gate Prémium Lakópark árai a budapesti agglomerációhoz tartozó területek áraihoz állnak közelebb, illetve minőségi összehasonlítás tekintetében a budai prémium ingatlanokhoz képest fél árban vannak.


Elérhetőségek:

Velence Gate Prémium Lakópark

Web: www.facebook.com/velencegate

E-mail: velencegate1@gmail.com

Tel: +36 30/630-9987