Let’s travel together.

Ne habozzunk, induljunk mi is Járatlan Utakra!

A két napos rendezvényen, amit ismét a Fáklya Klubban rendeznek meg, több mint 100 előadás és kerekasztal-beszélgetés hallgatható majd meg, összesen hét teremben. De a 2019. november 23-24-i eseményen különböző népek ételeit, táncait és kultúráját is megismerhetik a látogatók.

Dél-Tirol – Pixabay.com

Az előadók olyan bátor és elszánt utazók, akik bemutatják milyen földön, vízen, levegőben utazni, vagy éppen stoppolással eljutni A-ból B-be, de bevezetnek minket a lakókocsis overlanding titkaiba és a kerékpáros, gyalogos világjárók életét is felfedik előttünk – olvasható a jaratlanutakon.hu oldalán.

 

Idén különlegesen nagy hangsúlyt kapnak az extrém sportok is, amik az extrém emberi teljesítményeknek köszönhetően léteznek. Kalandjairól, lelki fejlődéséről és kitartásának titkáról Rakonczay Gábor mesél majd, akinek grönlandi és sarkköri expedícióiról több ízben is beszámoltunk itt az oldalon. Az extrém sportoló utazásra bátorítja majd a hallgatóságát és elmondja miképp jutott el az óceán átevezésétől a Déli-sarkig.

Vendégként ott lesz majd a fesztiválon Németh Alexandra is, aki nőként a legrövidebb idő alatt mászta meg 7 kontinens 7 legmagasabb csúcsát.

A Járatlan Utakon Fesztiválban még az a jó, hogy az előadók ugyan olyan hátizsákos, független, kíváncsi és érdeklődő utazók, mint maga a hallgatóság, így a színpadi beszélgetéseken túl is ötleteket, tippeket adna, inspirálnak és szívesen elmondják mikor, hová, hogyan és miért érdemes elutazni.

Forrás: Pixabay.com

A fesztiválon ott lesznek az ország ismert utazási bloggerei is:

Utazómajom, 360fok bringa, Miradonna, utazgatok.hu, Sárgaruhás lány, GabaVR, Magányos bolyongó, Camino Steve, Kultitasting, Zoliexplorer, Talpalattnyi történetek, Female Yeti, My seven worlds, petersplanet.travel, Free4travel, Vándorboy