Let’s travel together.

Nyáresti séták Veszprémben – programajánló

Több városnézős programot is kínál a hétre a királynék városában a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2020. augusztus 18-án, kedden, 18:30-tól nyáresti Veszprém sétát szervez a királynék városában. A garantált, gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A Tourinform Veszprém elől induló városnézés során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A séta a Panorámateraszon zárul. A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén több helyen – például a Fricska Étteremlakásban, a Tűztoronyban, a Hősök Kapuja Látogatóközpontban és a Művészetek Háza kiállítóhelyein – kedvezményt kaphatnak a séta másnapján, augusztus 19-én, szerdán.

Az, aki erről lemaradt, részt vehet, szintén a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében, 2020. augusztus 22-én, szombaton, 10.30-tól a nemzeti ünnep alkalmából tartandó Veszprém sétán. Tematika: I. István király nyomában. A résztvevők itt is kedvezményre jogosultak több helyen a kitűzőjük felmutatásával.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.