Let’s travel together.

Nyeregben Lentitől Lendváig – Aktív pihenés a szlovén-magyar régióban

Az első napon a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark kínál kiváló kikapcsolódási lehetőségeket. A következő állomás a Lentitől mintegy 6 kilométerre található Lendvadedesi tó, mely érintetlen természeti környezet egy hangulatos kerékpározáshoz, sétához. Továbbhaladva a megálló a Vinarium Lendava kilátótorony, mely 53,3 méter magas, és hihetetlen, 360°-os kilátást nyújt a környező gyönyörű tájra.

Lenti – helyi értékek háza

Éjszakára Lendván szállásolják el a csoportot. A második napon 40 kilométer vár a túrázókra. Az első nevezetesség a Lendvai vár, a második pedig a Bakonaki tó. A tekerésben megfáradt lábak felfrissülését segítik a közelben megtalálható energetikai pontok. Kell is az energia, hogy a következő állomáshoz, a Bakonaki kalandparkhoz már újra erőtől duzzadva érkezzenek a túrázók. A kalandpark izgalmait, a Márokföld áRtjáróban pihenhetik ki a résztvevők. Ez az ország első Természetművészet Parkja.

Túra a Lispeszentadorjáni kilátóhoz

Második éjjel Nemesnépen pihen meg a csoport. A zárónap első programja a nemesnépi Abbázia Country Club meglátogatása, ahol a bringák nyergét lovak nyergére cserélhetik le azok, akik szeretnének lovagolni. A túra utolsó állomása a Sárberki halastó, melynek megtekintése után Lentiben zárul a túrakör.

Belsősárd – Sárdi-tavak

A túrát szervező Guide2Visit elnevezésű turisztikai projekt átfogó célja a szlovén-magyar határ menti térség vonzó turisztikai célpontként való pozicionálása. A projekthez mobilapplikáció is tartozik, amely „Visit Slovenia Hungary” néven tölthető le.

A promóciós cikk az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló SIHU101- Guide2Visit projekt keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával jelent meg.


További információk: guide2visit.eu