Let’s travel together.

Peugeot világpremierek a ma startoló Párizsi Autószalonon

A Peugeot három világújdonságot mutat be a Párizsi Nemzetközi Autószalonon, amelyet 2022. október 17. és 23. között rendeznek meg a Porte De Versailles mellett található vásárközpontban.

Az egyik újdonság az újító szellemű Peugeot 408, amely váratlan formában jelenik meg: egy nagyméretű átlátszó gömb segítségével minden irányból megcsodálhatjuk vonalait. A második premier az e-208-asé: továbbfejlesztett elektromos hajtáslánccal érkezik a modell, amely egyszerre nyújt 15%-kal nagyobb teljesítményt és 10,5%-kal nagyobb hatótávolságot Ezen felül, demonstrálva elkötelezettségét a teljes paletta elektrifikációja iránt, a Peugeot bemutatja a 100%-ban elektromos, 112 Km hatótávolsággal bíró, új e-Streetzone robogóját.

A versenyautók kedvelői is találnak maguknak elektrifikált csemegét a standon: a Peugeot 9X8 Hybrid Hypercar először lesz látható autókiállításon, közúti rokonával együtt, hiszen a 360 lóerős Peugeot 508 PSE hibrid modellt ugyanaz a mérnökcsapat alkotta, mint a versenyautót.

A 3-as csarnokban található, hidrogén üzemanyagcellás technológiának dedikált standon tekinthető meg a Peugeot E-EXPERT HYDROGEN, mely a szalon környékén rövidebb tesztvezetésekre is elérhető lesz.