Let’s travel together.

Több millió látogató a 2021-es dubaji Világkiállításon személyesen és online

A 2021-es dubaji Világkiállítás hibrid formában kerül megrendezésre 2021. október 1. és 2022. március 31. között , hiszen a COVID-19 világjárvány kitörése miatt személyes és virtuális élményeket is kínál az Egyesült Arab Emirátusok és a nemzetközi látogatók számára.

A világjárvány kitörése óta a világ rohamos tempóban eltolódott a digitális irány felé, hiszen a legnagyobb üzleti eseményeket ma digitális formában rendezik meg. A dubaji Expo 2020 szintén személyes és virtuális élményeket is kínál majd a látogatóknak.

“A dubaji Expo 2020 a kezdetektől fogva elkötelezte magát a modern technológiák alkalmazása mellett, hogy a látogatóknak gazdag élményben lehessen része a helyszínen, vagy a világ bármely pontján.” – mondta az Expo 2020 szóvivője.

“A világjárvány elmúlt évben látott hatását alapul véve keményen dolgozunk azon, hogy finomítsunk a virtuális élményünkön, mellyel kiegészítenénk a fizikális eseményt. Egy virtuális világkiállítás előzetesként szolgálhat, és elérhet egy olyan közönséget, akik nem tudnak részt venni az eseményen a távolság vagy egyéb különleges körülmények miatt, vagyis ezzel kiszélesíthető az Expo elérése digitális és fizikális értelemben is.” – tette hozzá a szóvivő a Khaleej Times-nak adott interjújában.

A közelgő hathónapos világkiállítás lesz a legnagyobb üzleti esemény, melyet a COVID-19 világjárvány tavalyi kitörése óta először megrendeznek.

“Elkötelezettek vagyunk, hogy biztosítsuk minden látogató különleges élményét, legyen a részvétele digitális vagy személyes. Szeretnénk kihasználni a holnap technológiáját, hogy izgalmassá tegyük és inspiráljunk, illetve teljesen új élményeket alkossunk meg, először egy világkiállítás esetében. Továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy összehozzuk a világot, és alig várjuk, hogy megoszthassuk a további izgalmas terveinket a dubaji Expo 2020-ről, ahogy ennek eljön az ideje.” – jegyezte meg a szóvivő.