Let’s travel together.

Túlélőtippek a karácsonyi készülődéshez

Van, aki már nyár végétől visszaszámol, más pedig frászt kap az első karácsonyi dallamoktól. Anyaként nagy kihívás a karácsonyra úgy megérkezni, hogy ne csak az elénk tornyosuló feladatokról szóljon, hanem az együttlét öröme is főszerepet kapjon. A családbarát Kolping Hotelben a közösen megélt pillanatok segítenek az ünnepre hangolódni.

Családi lélekmelengetőként a finom ételekről a séf és csapata gondoskodik, a gyerekek szórakoztatásáról szakképzett óvó nénik. Így mindjárt könnyebb az igazán lényeges dolgokra koncentrálni. Például a kakaó melegére, amit lassan kortyolunk a gyerekkoncert közben. Semmi dolgunk, a gyerek széles mosollyal táncol. Az illatos kalács puhaságára, amit együtt sütöttünk éppen. Az alapanyagokat csak úgy elénk tették, és az alkotó munka után a rendrakás is másra vár. Kedvenc könyvvel a kézben egy-egy mosoly a csúszdázó gyereknek, vagy a medenceparton elnyúlva végre a szülők is beszélgethetnek.

Apaidő

Nem kérdés, hogy a tekerős gokartoknak ő lesz a fő hajtó motorja. Most szívesen cseréli a telefonját gyerekes programokra. Végre a világ legmagasabb tornya is közösen épülhet meg, és közben talán még egy-két utolsó karácsonyi kívánságra is fény derülhet. Közben anya? Masszázsra ment. Igen, teljes nyugalomban. A gyerekzsivajhoz szokott anya-szenzorok most kikapcsolnak. Csend van.

A gyerekek büszkén mutatják a kézműves foglalkozásokon készített csodákat. Ők igazán rutinosak barkácsolásban, de most anya is átélhette az alkotás örömét az adventi koszorú készítésen. Mégsem a tárgyakból lesz a felejthetetlen útravaló. Bővül a családi legendatár: nagy nevetések, emlékezetes mondatok, egymásra figyelés. Gyakori, hogy a jól sikerült adventi kiruccanás után úgy dönt a család, hogy jövőre a karácsonyt is itt töltik. Miért ne? Hiszen szeretni szállodában is lehet!


Akár 20% kedvezmény – tematikus hétvégékkel, adventi programokkal (11.03-12.20., min. 3 éj)

Meghitt karácsony – zeneovival, gyerekkoncerttel, kézműveskedéssel (12.23-26., 3 éj)

Téli vakáció – Dumaszínház, bűvész show és óriás társasok (12.26-30., 4 éj)

Kozmikus Szilveszter – bolygóközi űrbuli gyerekprogramokkal, sztárfellépőkkel (12.29-01.02., min 3 éj)

Az év is akcióval indul! – Maradjunk még, megéri! Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig (01.05-03.13)


Elérhetőségek:

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

Tel: +36 83 344 143

Web: kolping.hotel.hu