Let’s travel together.

UtazunkShop.hu – Az utazási kellékek webáruháza

UtazunkShop – Az utazási kellékek webáruháza

utazunkshop.hu

Az utazási kellékek webáruháza.

utazunkshop.hu, webáruház, utazási webáruház, webshop

A visszaszámlálás elkezdődött! Ahogy az alábbi számláló is mutatja az UtazunkShop.hu webáruházunk hosszas előkészületek után 2020. Augusztus 1-én megnyitja kapuit és reméljük mostantól már semmi sem fog ebben megakadályozni 😊. Természetesen az előkészületi munkálatok még most is javában zajlanak, de talán, az a bizonyos fény az alagút végén már látszódik és semmi sem tántoríthat el bennünket attól, hogy beindítsuk az ország legújabb utazási kellékeket forgalmazó internetes webáruházát, az UtazunkShop.hu webshopot!

A nyitásig hátravan:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Utazási Kellékek = UtazunkShop.hu:

utazunkshop, webáruház, webshopAhogy a webáruházunk nevéből is kivehető egy olyan tematikus webáruház létrehozása a célunk, ahol egy helyen minden olyan termék megkapható, ami az utazásainkhoz szükséges. Ez az utazás legyen a várva várt nyári vakáció, egy wellness hétvége, vagy akár egy egynapos kirándulás, de gondolunk azokra is, akik netán üzleti útra indulnak. Saját tapasztalatainkból is tudjuk, hogy mennyire bosszantó tud lenni, ha valamit nem viszünk magunkkal, esetleg otthon hagyunk, vagy netán nem szereztük be a várva várt időpontig. Ezért, az UtazunkShop által forgalmazott utazási kellékekkel szeretnénk ezt a gondot minden utazni szerető ember válláról levenni, hiszen egy helyen mostantól minden beszerezhető lesz. Termékeinket gondosan válogatjuk, rengeteg időt és energiát fordítunk arra, hogy jó minőségben, bőséges kínálattal és sok-sok meglepetéssel rukkoljunk elő Számotokra!

 

Apropó, Meglepetés!!!

Bejegyzésünkkel nem érkeztünk üres kézzel, amennyiben az utazunkshop.hu oldalon megadod neved és e-mail címed és azonnal megajándékozunk egy 20%-os kuponnal, melyet a nyitás napján (érdemes a naptárba már most beírni), 2020.08.01: 12:00-től bármely termékünkre felhasználhatsz.
Azért is érdemes hozzánk feliratkozni, mert a nyitás napjáig még jó néhány promóciót és nyereményjátékot tervezünk meghirdetni, amit kihagyni, semmiképpen sem lenne jó döntés 😉.

 

Végezetül még valami:

Nem csak az általunk forgalmazott termékeket, utazási kellékeket szeretnénk értékesíteni, hanem a korábbi évek és a jövőben érkező tapasztalatokat is szeretnénk átadni online felületeinken (UtazunkBlog, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter), ahol közzétesszük az utazással kapcsolatos tanácsainkat, illetve az egyéb hasznos információkat is.
Számunkra a 2020 év meghatározó eleme lesz a webáruház megnyitása, tarts velünk és éljük át együtt ezeket a pillanatokat!

 

Üdvözlettel:
az UtazunkShop.hu csapata!
utazunkblog, utazunkshop

 

The post UtazunkShop.hu – Az utazási kellékek webáruháza appeared first on UtazunkBlog.